HAYKON 2018 BÜYÜK BULUŞMA

Bu yıl  Halı yıkamacılar, Halı Yıkamacılar Konfederasyonu tarafından, Silivri Eser Diamond Otel’de 4. kez düzenlenen ve 3 gün süren organizasyonda bir araya geldi. Organizasyona halı yıkamacıların yanı sıra çok sayıda tedarikçi firma da katılarak stant açtı. Organizasyona İstanbul’da ki halı yıkamacıların yanı sıra diğer illerdeki halı yıkamacılar ve dernek başkanları da katıldı. Halı yıkamacılar arasındaki birlik beraberliğin sağlanması açısından büyük öneme sahip bu organizasyona binlerce halı yıkamacı katıldı.

Halı Yıkamacılar Konfederasyonu Başkanı Uğur Avni Başarır ve Yönetim Kurulu Üyeleri tedarikçi firmaların stantlarını ziyaret ederek, firma yetkililerinden bilgi aldı.Halı Yıkamacılar Konfederasyonu Başkanı Uğur Avni Başarır ve Yönetim Kurulu Üyeleri  tedarikçi firmalar istişare toplantısında bir araya gelerek görüş alışverişinde bulundu.

Organizasyonun 1.günü akşamı Halı yıkamacılar ve tedarikçi firma temsilcileri çuval yarışı, ip çekme, sandalye kapma gibi yarışmalarda hünerlerini sergilediler.

Organizasyonun 2. akşamı sıla gecesi düzenlenerek katılımcıların davul zurna eşliğinde keyifli bir gece geçirmesi sağlandı.

 Halı Yıkamacılar Federasyonu Genel Başkanı Uğur Avni Başarır, katılımdan duydukları memnuniyeti dile getirerek, kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkürlerini sundu. Halı yıkamacıları birlik beraberlik içinde görmekten duyduğu mutluluğun anlatılmayacak seviye de olduğunu belirten Başkan Uğur Avni Başarır, “Bu yüzden organizasyonumuza katılan herkese bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi. Başkan konuşmasının ardından organizasyona katılan bütün dernek başkanlarını kürsüye davet ederek,kendilerini yalnız bırakmadıkları için hepsine tek tek teşekkür etti.