GOGORSİL ÇOK AMAÇLI DETERJAN

GOGORSİL™  Alışılmış ürünlerden farklı olarak, uygulama yaptığınız alanlar maksimum temizliğe ulaşır. Patentli içeriğindeki nano teknoloji sayesinde, en zorlu ve imkansız lekeleri dahi kolaylıkla çıkarır. Eşsiz formülü sayesinde, temizlenen hiç bir maddeye zarar vermez    

GOGORSİL™  her türlü yüzeyde suyla yıkanabilen her türlü malzemede rahatlıkla kullanılabilen süper etkili harika bir temizleyicidir.

 * Halı, koltuk, döşeme, duvar, ocak, fırın, beyaz eşyalar, lavabo, fayans, klozet, küvet, tüm zeminler ve tüm kirli, lekeli alanlarda uygulayabileceğiniz hepsi bir arada mucize bir deterjandır.

 * Halı, koltuk, kıyafetler ve diğer yüzeylerde mürekkep, yağ, vb. lekeleri tek seferde çıkarır.

 * GOGORSİL™  içinde tiner, alkol ve asit gibi ağır çözücü ve ağartıcılar olmadığı için en hassas yüzeylerde, en narin kumaşlarda dahi güvenle kullanılabilir.

 * Arabaların motor bölümü de dahil, döşemeler, tavan, paspas, lastik ve jantlar, kaportada oluşan tüm kir pas ve sürtmelerden kaynaklı boya izleri ve zift lekelerinin temizliğinde süper etkilidir.

 *  GOGORSİL™  halı, koltuk, döşeme, ya da araç boyasına zarar vermeden ve iz bırakmadan temizler.

KULLANIM ŞEKLİ

GENEL TEMİZLİKTE

Ev, ofis, lokanta vb. tüm mekanların genel temizliği için bir kova suya bir çay bardağı eklenip sadece GOGORSİL™ ile tüm mekanlardaki bütün alanlar temizlenir.

HALI, KOLTUK DÖŞEMELERDE

Halı, koltuk, döşeme, araba iç döşemesi ve her türlü makinede yıkanamayan kumaş kaplı ve benzeri sandalye v.s. GOGORSİL™  sıkılır ve sert bir fırça ya da bulaşık süngeri ile ovalanır. Leke çıkıncaya kadar ürün sıkılıp ovalama tekrarlanır. Durulama mahiyetinde sadece su sıkılıp ovalanır. Halı yıkama makinesi varsa deterjan ve köpük çekilir, yoksa bir iki defa ıslatılıp bezle su ve köpük alınır, kurumaya bırakılır.

SERT YÜZEYLERDE

Tüm sert yüzeyler, masa, sandalye, tezgah, lavabolar, seramikler, wc ve lavabolar, duvarlar GOGORSİL™ sıkılır, ovalanır ve durulanır.

KIYAFETLERDE

GOGORSİL™ çamaşırlara sıkılır ovalanır-çitilenir ve durulanır. Makinede deterjana ek olarak makine su alırken eklenir ayrıca lekeli kıyafetlerin lekelerine sıkılıp makinede yıkanır. Makinede kullanımı makinenin içini, pompa ve rezistansını, gider borularının da tamamını temizler.

BULAŞIK VE MUTFAKTA

Bulaşık, ocak, tencere, tava, dibi tutan ve yanan tencereler, yağlı davlumbazlar v.s. GOGORSİL™  sıkılır ve ovalanır sonra durulanır. Bulaşık makinesine de deterjana ek olarak eklenebilir. Bulaşık makinesinin iç kısmının tamamını ve su giderini de temizlediği için kokuyu tamamen yok eder.

LOKANTA, KAFE VE OTELLERDE

GOGORSİL™ ile bu mekanlardaki halı, koltuk, tüm döşemeler, WC, banyo, lavabo, mermer, tüm cam yüzeyler ve camlar, havuz temizliği, çamaşır ve bulaşık makinelerinde kullanılır.  Otel, spor salonu, hamam, sauna gibi umumi yerlerde sürekli yıkanan çamaşır, çarşaf, masa örtüsü ve havluları hem temizler hem de nemden kaynaklı rutubet kokusunu giderir.  Ne kadar yıkanırsa yıkansın nem kokmaya devam eden havluların kokusunu alır. Masa ve diğer genel temizlikte kullanılan bezler; içine GOGORSİL™  katılmış suda bekletilip kullanılırsa hem kokuyu giderir hem silinen zemin çok hoş kokar ve tertemiz olur.

FABRİKA, ENDÜSTRİYEL MAKİNELER VE OTO SERVİSLERİNDE

Oto tamir servisleri oto detaylı yıkama yapan yerler, oto motor parçaları yıkayan yerler: GOGORSİL™ ile tüm motor parçalarından tinerin ve mazotun bile çıkaramadığı lekeleri çıkarır ve plastik, alüminyum v.b. kısımlara zarar vermez. Endüstriyel makine ve ekipmanların temizliğinde, fabrikaların genel temizliğinde kusursuz temizlik sağlar. Ayrıca ustalar el yıkamada da kullanabilirler. Ellerdeki tüm yağı temizler.

OTO YIKAMACILAR VE HALI YIKAMACILAR

Zift, oje ve kahve lekesini ekstra uygulama yapmadan çıkaran tek ürün GOGORSİL™’dir. Bir kere yıkanan araba ve halı bir dahaki yıkamada daha kolay temizlenir. İçeriğinde GOGORSİL™ formülü bulunan halı yıkama ve oto yıkama şampuanı ayrıca bulunmaktadır

KULLANIM ALANLARI

* Ev, ofis, fabrika, otel vb. tüm mekanların genel temizliğinde

* Yanmış, kararmış, kurumuş çıkması imkansız inatçı lekelerde

* Deterjana ek olarak çamaşır ve bulaşık makinesinde 

* Tüm zeminlerde ve tüm kıyafetlerde vişne, nar, çay, kahve, oje, kan vb. lekelerde

* Kıyafetlerde yaka ve kollardaki kararmalar, koltuk altı ter izi ve ütü kararmalarında, ayakkabılarda

* Banyo ve tuvalette oluşan su lekeleri, fayans derzleri, tüm seramik yüzeyler ve PVC’ler.

* Halı, koltuk, döşemeler, oto parçaları, oto tavan ve iç döşemeleri

* Oto lastiklerinde ve plastik kısımlarında, kaportada sürtme ve çarpmalardan kaynaklı boya izleri ve zift lekelerinde.

* Beyaz eşyalarda oluşan tüm lekeler, beyaz eşyalara yapıştırılan ve sonradan çıkmayan etiketler

* Ocak, fırın, dibi yanan tencere tavalar, lavabolar, tezgâhlar, cam yüzeyler, kireçli çaydanlıklarda

* Duvarlardaki lekeler, çizikler, masa sandalye temaslarından kaynaklı kararmalar vb. tüm lekelerde.